پیوند قرنیهپیوند قرنیهپیوند قرنیهپیوند قرنیه
  • عمل لیزیک چشم
    • هزینه عمل لیزیک چشم
    • سن مناسب عمل لیزیک
    • مراقبت‌ بعد از لیزیک
    • نمره چشم عمل لیزیک
    • عمل فمتولیزیک
    • عمل فمتواسمایل
    • نتایج عمل لیزیک
  • عمل لازک چشم
    • عمل پی آر کی (PRK)
  • عمل‌های چشم
    • عمل بلفاروپلاستی
    • عمل کاشت لنز
    • عمل کراس لینکینگ
  • رضایت بیماران
  • درباره ما
    • پزشکان کلینیک نوآوران
    • تجهیزات کلینیک نوآوران
    • مدیریت کلینیک نوآوران
  • تماس با ما
    • چشم پزشکی نوآوران
    • مرکز بیمارستان تریتا
    • مرکز چشم تندیس
    • نوبت دهی آنلاین
نوبت‌دهی آنلاین
✕

پیوند قرنیه

Published by تیم تولید محتوای پزشکی و سلامتی نوآوران at فوریه 11, 2018

پیوند قرنیه

تولید شده توسط تیم تولید محتوای پزشکی و سلامت کلینیک نوآوران آخرین ویرایش مهر 1402
 

آیا شما شرایط انجام پیوند قرنیه را دارید اگر چشم شما پیوند قرنیه را پس بزند ، جراحی چگونه انجام خواهد شد؟ آیا بعد از پیوند قرنیه ، وضعیت بینایی بهبود خواهد یافت؟
پیوند قرنیه، نوعی از جراحی عیوب انکساری است، که قرنیه بیمار یا بافت زخمی قرنیه را با بافت سالم از یک بافت اهدا کننده جایگزین خواهد نمود.
دو نوع اصلی از پیوند قرنیه وجود دارد: پیوند قرنیه معمولی ، که تمام ضخامت قرنیه چشم پیوند داده میشود (که به عنوان کراتوپلاستی نفوذ و یا PK شناخته می شود) و پیوند قرنیه لایه پشتی (به عنوان قرنیه اندوتلیال یا EK شناخته می شود).
در پیوند قرنیه ، بافت مرکزی قرنیه جایگزین بافت آسیب دیده (به علت بیماری یا آسیب به چشم) میشود ، بافت سالم قرنیه از یک بانک چشم اهدا می گردد. قرنیه ناسالم بینایی شما را از طریق پراکندگی یا نوردهی منحرف می کند و موجب بروز هاله نور و تاری دید می شود. پیوند قرنیه ممکن است برای بازگرداندن عملکرد بینایی شما ضروری باشد.
بیماری های قرنیه چشم ، چهارمین و شایع ترین علل کوری (بعد از آب مروارید، گلوکوم و دژنراسیون ماکولا وابسته به سن) بوده و بیش از 10 میلیون نفر را در سراسر جهان تحت تاثیر قرار داده است.
بر اساس برآوردی که در انجمن بانک چشم آمریکا انجام شده است ، بیش از 47000 پیوند قرنیه در سال 2013 در ایالات متحده انجام شده است، و از سال 1976 بیش از یک میلیون نفر بینایی خود را به بوسیله پیوند قرنیه احیا نموده اند.


چه زمانی شما نیاز به پیوند قرنیه دارید؟


قرنیه سالم و شفاف برای بینایی مناسب ضروری است. اگر قرنیه شما به علت آسیب به چشم یا بیماری قرنیه ، آسیب دیده باشد، می تواند موجب ایجاد تورم، زخم و یا التهاب شود و بینایی شما را تحت تاثیر قرار دهد.

پیوند قرنیه

ممکن است پیوند قرنیه در مواردی مانند تریکیازیس (قرار گرفتن غیرطبیعی مژه) مورد نیاز باشد، جایی که مژه ها به داخل چشم وارد می شوند و در برابر سطح چشم قرار می گیرند، باعث بروز زخم و اختلالات بینایی می شود. در صورتی که عینک یا لنز نتواند بینایی مناسب را برای شما فراهم نماید یا استفاده از داروها نتواند تورم های دردناک را تسکین دهد ، نیاز به پیوند قرنیه خواهد بود.
شرایط خاصی میتواند بر شفافیت قرنیه تأثیر بگذارد و ممکن است بیمار را در معرض خطر نارسایی بیشتری ازقرنیه قرار دهد ، این موارد عبارتند از:
• عفونت ناشی از زخم ها، مانند تبخال یا کراتیت قارچی.
• عفونت ناشی از بلغاریت ، زمانی که مژه به سمت داخل چشم رشد می کند ، در صورت مالش چشم این اتفاق رخ خواهد داد.
• موارد ناشی ازشرایط ارثی مانند دیستروفی فوچس.
• بیماری های چشم مانند کراتوکونوس پیشرفته.
• نازک شدن و تغییرشکل قرنيه (مانند کراتوکونوس).
• عوارض نادر ناشی از جراحی لیزیک.
• سوختگی های شیمیایی قرنیه یا آسیب دیدگی چشم.
• تورم بیش از حد قرنیه.
• پس زدن پیوند قرنیه در جراحی های گذشته.
• نارسایی قرنیه ناشی از عوارض جراحی آب مروارید.


آیا شما شرایط انجام جراحی پیوند قرنیه را دارید؟


این نوع پیوند به منظور بهبود عملکرد قرنیه و بینایی انجام میگردد. اگر درد ، ناشی از بیماری یا آسیب دیدگی قرنیه باشد، ممکن است پیوند قرنیه این علائم را از بین ببرد.


آسیب دیدگی قرنیه به علت بیماری یا صدمات ایجاد شده در چشم که بینایی را تحت تاثیر قرار داده است.
• زمان پروسه: یک تا دو ساعت
• نتایج: بهبود قابل توجه در بینایی
• زمان بهبود: چند هفته تا یک سال
با توجه به این موارد، قبل از تصمیم گیری برای انجام پیوند قرنیه، این موارد را نیز در نظر بگیرید.
1. آیا بینایی شما در عملکرد شغلیتان تاثیرگذاشته است یا توانایی انجام فعالیت های روزانه را ندارید؟
2. آیا می توانید بینایی خود را با لنز یا سایرموارد موجود تصحیح نمایید؟
3. آیا هزینه جراحی قرنیه بر وضعیت مالی شما تاثیر گذار خواهد بود، اگر بیمه ، همه هزینه ها اعم از غربالگری تا مشاوره بعد از جراحی را پوشش ندهد چطور؟
4. آیا شما قادر به صرف زمان کافی برای بهبودی (در برخی موارد از شش ماه تا یک سال )،جهت رفتن به مدرسه یا محل کارتان دارید؟
تمامی این موارد به همراه غربالگری کامل و مشاوره با پزشک ، بایستی قبل از تصمیم نهایی برای پیوند قرنیه در نظر گرفته شود.


قبل از این انجام این روش


هنگامی که شما به پزشک مراجعه میکنید و بعد از بررسی مشخص میگردد این روش برای شما بهترین گزینه می باشد ، نام شما در فهرست یک بانک اطلاعاتی چشم قرار خواهد گرفت . ممکن است لازم باشد منتظر باشید تا قرنیه ای جهت پیوند در دسترس قرار بگیرد.
قبل از اینکه یک اهدا کننده بافت برای استفاده در جراحی پیوند در دسترس قرار بگیرد، جهت عدم وجود هر گونه بیماری مانند هپاتیت و ایدز مطابق با استانداردهای دقیق بررسی میگردد و فقط قرنیه هایی که دستورالعمل ها را شامل میشوند برای اطمینان از سلامت و ایمنی گیرنده پیوند استفاده می شوند.


در طی پیوند قرنیه


جراح بسته به سلامتی، سن، آسیب یا بیماری های چشم و اینکه آیا شما شرایط انجام این روش را دارید یا خیر و یا اینکه برای اولین بار است که از بیهوشی عمومی یا خاص استفاده می کنید ، تصمیم میگیرد که آیا در طول این روش بیهوش خواهید بود یا خیر.


مراحل کامل پیوند قرنیه


اگر از بیهوشی موضعی استفاده می شود، تزریق به داخل پوست اطراف چشم انجام خواهد شد تا ماهیچه های چشم را جهت پلک زدن و حرکت چشم کنترل نماید ، به این ترتیب از قطره برای بی حس کردن چشم استفاده خواهد شد. در طی این روش به هوش خواهید بود و اکثر افراد در این روش احساس ناراحتی نخواهند کرد.
بعد از بیهوشی موضعی ، از وسیله ای به نام سپرال درب استفاده می شود تا پلک شما را باز نگه دارد. سپس جراح بعد از معاینه ضخامت قرنیه ، بافت اهدا شده را نیز معاینه خواهد نمود.


جراحی پیوند قرنیه کراتوپلاستی نفوذ یا PK


در طول این نوع از جراحی پیوند قرنیه ، یک دکمه دایره ای شکل از بخش ضخامت بافت قرنیه بیمار ، با استفاده از تکنیک برش لیزر حذف می شود.
سپس محل مطابق آن از بافت اهدا کننده جایگزین خواهد شد ، به طور معمول بخیه ها برای یک سال یا بیشتر بعد از جراحی باقی خواهند ماند.
در نهایت، یک سپر پلاستیکی بر روی چشم قرار می گیرد تا در طول بهبودی از آن محافظت نماید.
به طور کلی این نوع از جراحی ، یک تا دو ساعت طول خواهد کشید و این روش های جزء روش های سرپایی است ، به این معنی که شما می توانید بعد از جراحی به خانه بروید (هر چند شما نیاز خواهید داشت ، همراهتان شما را تا منزل برساند)
در دهه گذشته، یک نسخه جدیدتر از عمل جراحی پیوند قرنیه به نام کراتوپلاستی اندوتلیال برای شرایط خاص قرنیه معرفی شده است.
کراتوپلاستی اندوتلیال ، فقط لایه درونی قرنیه (اندوتلیوم) را جایگزین می کند و بافت سالم قرنیه دست نخورده باقی خواهد ماند. اندوتلیوم تعادل مایع قرنیه را کنترل می نماید، و اگر آسیب ببیند می تواند باعث تورم قرنیه و از دست دادن بینایی گردد.
در این روش ، جراح یک برش کوچک ایجاد مینماید و یک دیسک در بافت اهدا کننده حاوی یک لایه سلولی اندوتلیال سالم در قسمت پشتی قرنیه قرار می دهد. حباب هوا برای قرار دادن لایه های اندوتلیال جدید در محل استفاده می شود. برش کوچک بازسازی خواهد شدو معمولا نیاز به بخیه نخواهد داشت.

پیوند قرنیه

قرنیه اهدا شده در جای قرنيه حذف شده قرار خواهد گرفت.

در طول این نوع از جراحی پیوند قرنیه ، یک دکمه دایره ای شکل از بخش ضخامت بافت قرنیه بیمار ، با استفاده از تکنیک برش لیزر حذف می شود.
سپس محل مطابق آن از بافت اهدا کننده جایگزین خواهد شد ، به طور معمول بخیه ها برای یک سال یا بیشتر بعد از جراحی باقی خواهند ماند.
در نهایت، یک سپر پلاستیکی بر روی چشم قرار می گیرد تا در طول بهبودی از آن محافظت نماید.
به طور کلی این نوع از جراحی ، یک تا دو ساعت طول خواهد کشید و این روش های جزء روش های سرپایی است ، به این معنی که شما می توانید بعد از جراحی به خانه بروید (هر چند شما نیاز خواهید داشت ، همراهتان شما را تا منزل برساند)


چه کسی می تواند اهدا کننده بافت قرنیه باشد؟


شرایط سنی در فرد اهدا کننده بافت قرنیه بسیار تاثیر گذار است.
در چند دهه گذشته ، اهدا قرنیه در افراد بیش از 65 سال رایج بوده است . اما مطالعات نشان داده اند، 75 درصد احتمال دارد که بعد از گذشت ده سال این جراحی موفقیت آمیز باشد.
در ایالات متحده، حدود سه چهارم از این نوع پیوند در محدوده سنی 61-70 سال انجام میشود.
شایع ترین روش کراتوپلاستی آندوتلیال ، استریپ دسیمت است.در حدود 9 سال پیش ، این روش به عنوان روش برتر نسبت به روش های معمولی پیوند قرنیه ، با نتایج مطلوب تر در بینایی و ثبات دید و همچنین به عنوان روش کم خطر معرفی گردید.
کراتوپلاستی اندوتلیال دارای چندین مزیت نسبت به کراتوپلاستی معمولی میباشد. این موارد عبارتند از: بهبود سریع بینایی ؛ زمان کمتر برای حذف بافت قرنیه (و در نتیجه تاثیر کمتر بر تمامیت ساختاری چشم و حساسیت و آسیب کمتر)؛ عوارض جانبی کمتر و کاهش خطر آستیگماتیسم بعد از جراحی.
در یک دوره نسبتا کوتاه از زمان ، روش پیوند قرنیه کراتوپلاستی برای بیماران مبتلا به دیستروفی فوچس و سایر اختلالات اندوتلیال قرنیه به این فن آوری تبدیل گردید. با این حال هنوز مناسب ترین گزینه برای افراد مبتلا به قرنیه بیمار و یا آسیب دیده کراتوپلاستی نفوذ است.


زمان بهبودی بعد از پیوند قرنیه


این زمان می تواند یک سال یا بیشتر به طول بیانجامد. در ابتدا بینایی شما برای چند ماه اول تار میشود و در بعضی موارد ممکن است بدتر از قبل گردد، این در حالی است که شما در چشمتان از قرنیه جدید استفاده مینماید.
همانطور که بینایی شما بهبود می یابد، شما قادر به بازگشت به فعالیت های روزمره طبیعی خود خواهید بود. برای چند هفته اول بلند کردن وسایل سنگین ممنوع است. با این حال بسته به شغلتان باید یک هفته بعد از جراحی بتوانید به محل کار خود بازگردید و به سرعت بهبودی را در چشمانتان مشاهده کنید.
قطره های استروئیدی چشم برای چند ماه تجویز می شود تا به بدن اجازه پیوند قرنیه جدید را بدهد، همچنین داروهای دیگر برای کمک به کنترل عفونت، ناراحتی و تورم تجویز خواهد شد . شما باید در تمام اوقات از چشمانتان مراقبت نمایید و از یک سپر محافظ و عینک در زمان های خاص جهت جلوگیری از وارد شدن صدمات خارجی استفاده نمایید.
اگر در جراحی چشم شما از بخیه استفاده شود، معمولا بسته به سلامت چشم و شرایط بهبودی ، تا 17 ماه بعد از عمل جراحی از چشم جدا خواهد شد . تطابق این بخیه می تواند به بافت های اطراف قرنیه جدید برای کاهش میزان آستیگماتیسم ناشی از سطح نامنظم چشم کمک نماید.
همانطور در جراحی های مختلف باید به توصیه های پزشک عمل نمود، در این جراحی نیز جهت کم شدن عوارض پیوند قرنیه و بهبودی سریع بایستی به دستورالعمل های پزشک عمل نمایید.


پس زدن پیوند قرنیه


پیوند قرنیه به طور مرتب در حال انجام است و میزان موفقیت قابل قبولی دارد. در واقع، قرنیه بهترین نتایج پیوند بافت را دارد.
اگر پس زدن پیوند قرنیه به سرعت تشخیص داده شود می توان در 9 مورد از 10 مورد ، از آن پیشگیری نمود.
مانند هر عمل جراحی دیگر، پیوند قرنیه نیز با خطرات خاص همراه است. اما برای اکثر افراد ، کاهش بینایی بهبود داده شده بیش از عوارض بالقوه مرتبط با جراحی پیوند قرنیه است.
عوارض پیوند قرنیه قابل توجه است و می تواند شامل پس زدن پیوند ، عفونت چشم و مشکلات مربوط به استفاده از بخیه باشد.
پس زدن بافت اهداکننده بعد از یک پیوند قرنیه ، جدی ترین عارضه بوده و در 5 تا 30 درصد بیماران رخ می دهد. پس زدن پیوند یعنی این که سیستم ایمنی بدن شما ، پیوند را بیماری تشخیص داده و باعث نابودی آن می شود. تحقیقات نشان می دهد که داشتن گلوکوم و تورم قرنیه در ارتباط با عمل جراحی آب مروارید می تواند احتمال پس زدن پیوند را افزایش دهد.
شناسایی علائم هشدار دهنده اصلی بعد از پیوند ، اولین گام برای جلوگیری از شکست پیوند است. این موارد را می توان با استفاده RSVP به یاد داشت:
• قرمزی چشم
• حساسیت شدید به نور
• بینایی کاهش یافته
• درد
علائم پس زدن پیوند ممکن است یک ماه یا چند سال بعد از جراحی بروز نماید . پزشک داروهایی تجویز خواهد کرد که می تواند فرایند پس زدن را معکوس نماید. به گفته بنیاد تحقیقاتی قرنیه آمریکا ، اگر این عارضه در اوایل شروع خود تشخیص داده شود، پیوند در9 مورد از 10 مورد موفقیت آمیز خواهد بود.
اگر پیوند شما با شکست مواجه شود ، جراحی پیوند می تواند تکرار شود.


 
 
 
 

وضعیت بینایی بعد از پیوند قرنیه


بینایی شما بعد از چند ماه بهبود خواهد یافت ، اما باید بعد از مدت کمی تغییر بینایی زیادی را در چشم احساس نمایید.
پس از انجام پیوند ، قرنیه شما به طور کامل بهبود یافته است و ممکن است نیاز به جراحی لیزیک برای بهبود بینایی داشته باشید.
در چشمان شما مقدار کمی از نزدیک بینی و آستیگماتیسم باقی خواهد ماند، زیرا منحنی بافت قرنیه جدید نمی تواند با منحنی قرنیه طبیعی شما دقیقا مطابقت داشته باشد.
شکست بعد از عمل جراحی تا حدودی غیر قابل پیش بینی است و میزان زیاد آستیگماتیسم در آندسته از بیماران که بایستی از عینک استفاده نمایند ، یک نوع چالش محسوب خواهد شد.
عیوب انکساری خفیف ناشی از عمل جراحی پیوند قرنیه می تواند با عینک اصلاح شود. در غیر این صورت بایستی از لنز استفاده گردد.
معمولا لنزهای ترکیبی و لنزهای قابل نفوذ اکسیژن که با عنوان لنزهای RGP یا GP شناخته می شوند ، برای بیمارانی که پیوند قرنیه انجام داده اند و دچار بی نظمی قرنیه هستند مناسب تر است. با این حال استفاده از لنز های نرم نیز گزینه مناسبی میباشد.
از آنجا که بینایی شما طی چند ماه اول بعد از جراحی تغییر خواهد کرد اما بهتر است قبل از استفاده از عینک یا لنز ، منتظر اعلام پزشک جهت تثبیت نمره چشمتان باشید.
پس از بهبودی چشمتان و جدا نمودن بخیه ها ، ممکن است عمل لیزیک چشم یا PRK بتواند به وضعیت بینایی شما بجای استفاده از لنز یا عینک کمک نماید.


قرنيه هاي مصنوعي و زخم هاي بيوسنتزيک


بافت اهداکننده انسانی، گزینه مناسبی برای جایگزینی قرنیه بیمار یا آسیب دیده است. با این حال برای بیمارانی که در معرض خطر پیوند قرنیه و سایر عوارض بینایی هستند، ممکن است از بافت های قرنیه مصنوعی استفاده شود. قرنیه مصنوعی که با عنوان "کراتوپروتز" یا "K-pro" شناخته می شوند، مواد بیولوژیکی هستند که به طور معمول برای بیمارانی که دارای: بیماری های اتوایمیون شدید ؛ سوزش به علت موارد شیمیایی؛ دسترسی به بافت اهدا کننده انسانی محدود یا غیرقابل دسترسی هستند یا چندین مورد شکست پیوند انسانی را تجربه کرده اند مورد استفاده قرار میگیرد.
یکی دیگر از زمینه های تحقیق در حال انجام ، قرنیه های بیوسنتز است. نتایج اخیر یک تحقیق بالینی پیشرفته نشان داد که قرنیه بیوسنتز ساخته شده از یک نوع ژن انسان است که تنظیم کننده تولید طبیعی کلاژن می باشد و می تواند بافت آسیب دیده چشم را بازسازی نماید.
در حالی که روش قرنیه بیوسنتز هنوز در مراحل ابتدایی فناوری است اما اگر بافت اهداکننده انسانی ، مناسب یا در دسترس نباشد ممکن است گزینه موثری باشد.



 
پیوند قرنیه

پیوند قرنیه


قرنیه به لایه شفاف جلوی چشم گفته می شود که درست جلوی قسمت رنگی چشم (عنبیه) قرار دارد. در واقع رنگ چشم وابسته به عنبیه است که از فردی به فرد دیگر متفاوت می باشد و قرنیه کاملا شفاف است.قرنیه هم به نور اجازه ورود به چشم را می دهد و هم نور را طوری تغییر مسیر می دهد که تصاویر اشیاء دور و نزدیک روی پرده شبکیه متمرکز شوند. پیوند قرنیه عملی است که طی آن قرنیه ای که دچار کدورت شده، با قرنیه شفاف تعویض می شود.این عمل “کراتوپلاستی” نیز نامیده می شود.
پیوند قرنیه یا در اصلاح پزشکی کراتوپلاستی یا یک عمل جراحی است که در آن قرنیه آسیب دیده بیمار با یک قرنیه اهدایی دیگر بجای یک بخش یا کل قرنیه جایگزین می‌شود. قرنیه پیوندی از یک فرد درگذشته برداشته می‌شود که هیچ گونه بیماری شناخته شده یا شاخص‌های دیگری که موجب پس زدن پیوند توسط فرد گیرنده و به خطر انداختن سلامتی وی می‌شود نداشته باشد. قرنیه بخش شفاف جلوی چشم است که اجازه ورود نور به داخل چشم را می‌دهد. این جراحی توسط چشم پزشک فوق تخصص پیوند قرنیه و تحت بی‌هوشی عمومی انجام می‌گیرد در موارد خاص بی‌هوشی بصورت موضعی به همراه تزریق آرام‌بخش و خواب‌آور نیز قابل انجام است.

علل پیوند قرنیه:

  • ضربه (شامل سوختگی های شیمیائی ) یکی از شایع ترین علل کدورت قرنیه است.
  • إسکار (محل جوش خوردن زخم)ناشی از عفونت موضعی ( از قبیل ویروس تبخال)
  • تورم قرنیه و عملکرد ضعیف سلول های آن(دیستروفی های قرنیه) وتخریب و انهدام سلول های قرنیه توأم با اختلال شکل آن ( کراتوکونوس یا قوز قرنیه بارزترین فرم آن است)

انواع:

  • گرفت تمام ضخامت (Full-thickness graft): رایج ترین نوع گرافت در این عمل جراحی می‌باشد که در آن از تمام ضخامت قرنیه برای پیوند استفاده می‌شود. به این نوع پیوند کراتوپلاستی نفوذی (Penetrating keratopalsty) یا به اختصار Pk نیز گفته می‌شود.
  • گرافت با ضخامت ناکامل (Partial-thickness or Lamellar graft): در این نوع پیوند فقط از لایه‌های فوقانی قرنیه جهت یوند استفاده می‌شود. به این نوع از پیوند کراتوپلاستی لایه‌ای (Lamellar keratoplasty) یا به اختصار LK گفته می‌شود.

علايم شايع:

  • علامت اصلی کدورت قرنیه،کاهش تدریجی بینائی است که پیوند قرنیه می تواند کمک به بهبود بینائی کند.

مواردی که در آن پیوند قرنیه صورت می‌گیرد:

  • چشمی: جایگزین کردن قرنیه شفاف با قرنیه کدر و مات بیمار که ممکن است بر اثر بیماری‌های چون قوز قرنیه، دژنراسیون قرنیه و دلایلی دیگر مانند التهاب و زخمی شدن و کدورت قرنیه بوجود آمده باشند.
  • ترمیمی: برای حفظ آناتومی قرنیه و یکپارچگی آن در بیماران مبتلا به نازک شدن قرنیه یا برای بازسازی آناتومی چشم، به عنوان مثال بعد از سوراخ شدن قرنیه.
  • درمان: برای برداشتن قرنیه ملتهب که به درمان با آنتی بیوتیک یا داروهای ضدویروس پاسخ نداده است.
  • زیبایی: برای برداشتن و بهبود ظاهر بیمارانی که دارای قرنیه زخمی هستند که زخم رنگ مات یا سفید به قرنیه آنها داده شده است.

مراحل عمل جراحی :

پلک توسط بلفاروست کنار زده می‌شود. در محل اتصال عضلات رکتوس تحتانی و فوقانی به چشم بخیه‌های تراکشن از جنس نخ سیلک زده می‌شود و توسط موسکیتو به شانها ثابت می‌شود. در کراتوپلاستی نفوذی، قسمت مرکزی قرنیه توسط وسیله‌ای به نام ترفین برش داده می‌شود و از قیچی کاتزین یا الماسی برای خارج کردن قطعه بریده شده کمک گرفته می‌شود. سپس گرفت توسط نخ بخیه نایلون ۱۰٫۰ یا ۱۱٫۰ در جای قرنیه حذف شده ثابت می‌شود. این بخیه‌ها باید چیزی در حدود ۱۲ تا ۱۸ماه بر روی چشم بیمار باقی بماند. در انتهای عمل از قطره آنتی بیوتیک برای ضدعفونی کردن چشم نیز بهره برده می‌شود و سپس چشم پانسمان می‌شود.
 
منابع: mayoclinic allaboutvision

تیم تولید محتوای پزشکی و سلامت کلینیک نوآوران

هدف تیم محتوای پزشکی و سلامت نوآوران این است که محتوای پزشکی غنی، به روز، معتبر و تایید شده توسط منابع پزشکی بزرگ دنیا را در اختیار مخاطبان سایت قرار دهد. تمامی محتوای پزشکی این سایت که پیرامون عمل‌های مدرن چشم، با استفاده از منابع معتبر عملی جهان، توسط مولفین، مترجمین و متخصصین محتوا تولید گردیده، به تایید تیم پزشکی کلینیک چشم پزشکی نوآوران رسیده و در اختیار مخاطبین قرار می‌گیرد.

 
Share
تیم تولید محتوای پزشکی و سلامتی نوآوران
هدف تیم تولید محتوای پزشکی و سلامت کلینیک نوآوران این است که محتوای پزشکی غنی، به روز، معتبر و تایید شده توسط منابع پزشکی بزرگ دنیا را در اختیار مخاطبان سایت قرار دهد. تمامی محتوای پزشکی این سایت که پیرامون عمل‌های مدرن چشم، با استفاده از منابع معتبر عملی جهان، توسط مولفین، مترجمین و متخصصین محتوا تولید گردیده، به تایید تیم پزشکی کلینیک چشم پزشکی نوآوران رسیده و در اختیار مخاطبین قرار می‌گیرد.

مطالب مرتبط

نوامبر 21, 2023

عیوب انکساری چشم کدامند؟


اطلاعات بیشتر
بهترین فصل برای عمل لیزیک چشم
نوامبر 6, 2023

بهترین فصل برای عمل لیزیک چشم


اطلاعات بیشتر
اکتبر 20, 2023

آیا امکان تغییر رنگ چشم وجود دارد؟


اطلاعات بیشتر
اکتبر 20, 2023

علت سر دردهای بعد از عمل لیزیک چیست؟


اطلاعات بیشتر
به من خبر بده:
اطلاع‌رسانی

8 نظرات
Inline Feedbacks
مشاهده تمامی نظرات
مهتاب زارعی
1 سال قبل‌

سلام دخترم ۱۵ سال دارد از شش سالگی به علت ضربه چاقو قرنیه اش آسیب دیده است چشمش کم بینا است میشه عمل پیوند قرنیه انجام داد لطفا راهنمایی کنید

پاسخ
تیم تولید محتوای پزشکی و سلامتی نوآوران
1 سال قبل‌
پاسخ به  مهتاب زارعی

سلام. بایست معاینه شوند.

پاسخ
روح اله فولادی چقادری
2 سال قبل‌

سلام قرنیه چشم میخوام بفروشم مشتری واقعی زنگ بزنه ۰۹۱۳۴۳۰۷۳۲۷

پاسخ
رقیه
2 سال قبل‌

سلام نمره یچشم مپ۱۲هستش میشه عمل پیوندقرنیه اانجام بدم

پاسخ
روح اله فولادی چقادری
2 سال قبل‌
پاسخ به  رقیه

سلام قرنیه چشم میخوام بفروشم مشتری واقعی زنگ بزنه ۰۹۱۳۴۳۰۷۳۲۷

پاسخ
حسن آقابزرگی
3 سال قبل‌

بر اًر ضربه شدید چشمم بیناییشو از دست داده با پیوند قرنیه امکان برگشت بینایی وجود دارد

پاسخ
تیم تولید محتوای پزشکی و سلامتی نوآوران
3 سال قبل‌
پاسخ به  حسن آقابزرگی

سلام. میبایست معاینه شوند.

پاسخ
شیخی
2 سال قبل‌
پاسخ به  تیم تولید محتوای پزشکی و سلامتی نوآوران

سلام وقت بخیر
میخواستم شرایط پیوند قرنیه رو برام بگین
بستگی به عمر داره یانه
پسرم ۱۶سالشه هردو قرنیه چشماش پیوند میخواد

پاسخ
لوگو چشم پزشکی نوآوران

آدرس کلینیک نوآوران:

تهران – میدان پونک، ابتدای خیابان میرزابابایی، ساختمان ساعت، پلاک 2 طبقه زیرهمکف

تلفن تماس (خط ویژه) : 02144457285

 

خدمات ما :

  • عمل لیزیک چشم
  • عمل لازک چشم
  • عمل PRK
  • عمل فمتولیزیک
  • عمل فمتواسمایل
  • عمل کاشت لنز

خدمات ما :

  • عمل پلک (بلفاروپلاستی)
  • عمل انحراف چشم (استرابیسم)
  • عمل آب مروارید (کاتاراکت)
  • عمل قوزقرنیه (کراس‌لینک)
  • عمل پیوند قرنیه

مطالب مهم سایت:

  • ویدئوهای رضایتمندی از ما
  • تجهیزات لیزر کلینیک نوآوران
  • ویدئو آموزشی پیرامون لیزیک
  • سوالات متداول لیزیک و لازک
  • مراقبتهای قبل و بعد از عمل
تمام حقوق مادی و معنوی وب سایت برای چشم پزشکی نوآوران محفوظ می باشد.
طراحی سایت؛ سئو و بهینه سازی توسط: وب نگاره

    مشاوره آنلاین