در اغلب موارد ، عمل لیزیک چشم ، بهبود دائمی در بینایی را فراهم می کند.
اما در تعداد محدودی از موارد، معمولا تغییراتی به علت عمل جراحی لیزیک یا بدون انجام جراحی در چشم رخ می دهد، در برخی افراد نزدیک بینی، دوربینی و یا آستیگماتیسم می توانند با گذشت زمان بازگشت پذیر باشد و دچار تاری بینایی شوند. اگر تغییرات بینایی از این نوع رخ دهد، روش تصحیح بینایی به نام لیزیک مجدد وجود دارد که می تواند به بهبود بینایی کمک نماید.مطالعات اخیر منتشر شده در مجله آب مروارید و جراحی انکساری نشان داده است که PRK یک روش تصحیح بینایی توسط لیزر میباشد که ثبات دراز مدت آن بسیار شبیه به لیزیک است.
محققان در انگلیس بینایی 46 بیمار که جراحی PRK انجام داده اند را در مدت 18 سال تحت بررسی قرار داده اند . قبل از جراحی وضعیت تمام بیماران در مقیاس متوسط با یک نمره متوسط عینک ( درمحدوده: -2.7D تا -7.7D) بوده است. بیماران زیر 40 سال که جراحی انجام داده بودند ، متوسط تغییرات بیناییشان در طی دوره 18 ساله -0.5D بود. و افرادی که بیش از 40 سال سن داشتند، زمانی که تحت بررسی قرار گرفتند، متوسط تغییرات بیناییشان تنها -0.05Dبوده است.
همچنین تفاوت زیاد آنها زمانی بود که بیماران بر اساس جنسیت طبقه بندی شدند. زنان طی یک دوره بررسی 18 ساله، متوسط تغییرات بیناییشان -0.4D بوده و این موضوع در مردان -0.08D گزارش شده است.
در تمام موارد ، روش لیزر بی خطر بوده و هیچ عوارض طولانی مدتی نداشته است.
یکی دیگر از مطالعات طولانی مدت در زمینه تصحیح بینایی توسط لیزر ، که چند سال پیش در مجله چشم پزشکی آمریکا منتشر شد ، نشان داد که در میان بیماران تحت عمل جراحی لیزیک برای تصحیح بینایی تا -10D نزدیک بینی ، در عرض 10 سال حدود 6 درصد به علت تغییر در بینایی نزدیکشان تصمیم به انجام لیزیک مجدد داشته اند.
در بسیاری موارد، افرادی که تغییرات انکساری جزئی را بعد از لیزیک یا PRK تجربه می کنند، جراحی مجدد انجام نمیدهند و نیاز به تصحیح بینایی نخواهند داشت. برخی از افراد از عینک فقط برای فعالیت های خاص (مانند رانندگی در شب) استفاده میکنند و برخی از آنها عمل جراحی انجام می دهند.
ممکن است برای جراحی ارتقاء بینایی توسط لیزیک هزینه اضافی وجود داشته باشد ، این موضوع بسته به زمان بعد از انجام اولین عمل لیزیک ، ارتقاء وضعیت بینایی و سیاست های جراح یا کلینیکی که لیزیک را انجام میدهد دارد.